Ciclisme

La ubicació de La Jonquera és clau. Des d’aquí, pots pedalar fins on vulguis! Som a tocar de França, amb fàcil accés a la resta de l’Empordà i la Costa Brava, amb rutes com la pujada al castell de Requesens o el Puig Neulós (sostre de l’Albera). Tant si ets aficionat/da al BTT com al gravel, pots pedalar buscant reptes o bé tranquil·lament, amb la teva bicicleta slow per les nostres carreteres, pistes secundàries i camins.

El ciclisme a l’Empordà i el ciclisme a l’Albera comencen a La Jonquera!

Som territori ciclista, ja que som destinació clau i referent de rutes tan prestigioses com la Pirinexus i l’Eurovelo 8. Fins i tot tenim una prova oficial de l’Open Girona de BTT cada mes de març.

Pedala a la recerca d’experiències INESPERADES sobre dues rodes!

 

  • Itineraris de BTT

Circuit Open BTT - La Jonquera

Ruta BTT i Itinerari El Portús - Coll Forcat

Ruta BTT de l'exili - Coll de la Manrella

Ruta BTT dels estanys de la Jonquera

Ruta BTT del Castell de Requesens

Ruta BTT La Jonquera 360

 

  • Itineraris de Gravel

La Gravelera (La Jonquera-Port de la Selva-La Jonquera)

 

Llistat properament disponible

«En Bici» és una campanya de dinamització empresarial d’àmbit local, organitzada per l’Ajuntament de la Jonquera i que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Girona. Es troba emmarcada en la marca turística “La Jonquera Inesperada”.


Està dirigida a les empreses de la Jonquera de la tipologia següent: Allotjaments, Restauració, Comerços i Tallers, i Professionals del transport. La forma de participació és l’adhesió al segell, que compromet a les empreses a tenir en compte les necessitats bàsiques dels cicloturistes. A canvi, l’ajuntament de la Jonquera oferirà difusió de les empreses adherides.